Zakelijke mogelijkheden

Op zoek naar betere én betaalbare koffie voor je bedrijf?

Dan zit je hier goed. Koffie is de motor van je bedrijf. Wel eens ‘s morgens op je werk gekomen en dat toen bleek dat de koffie op was? Precies, blinde paniek. Koffie moet er zijn. Zonder koffie geen start van je werkdag. En als dat nou ook nog eens goede koffie is, kan die werkdag niet meer stuk. Dan heb je geen klagers, maar vragers. Blije mensen die lekkerder werken en klanten die waarderen dat je zo’n goeie kop koffie maakt. Daar komen ze graag voor terug.

Eerlijk en lekker

Wij kiezen voor duurzame koffie. Beter voor natuur en milieu, koffieboeren krijgen een eerlijke prijs én kunnen onder veilige omstandigheden werken. Daarom zijn al onze koffiebonen UTZ en Rainforest Alliance gecertificeerd.

Betaalbare koffie

Er gaat nogal wat koffie doorheen op het werk. We weten er alles van. Dus een goede bak mag niet te veel kosten. Snappen we. Bij Cicco Caffè zorgen we er daarom voor dat kwaliteit nooit ten koste gaat van de prijs. Een betaalbare prijs!

Premium kwaliteit

Speciaal voor op het werk selecteren we de beste koffiebonen uit de hele wereld. Die worden met geduld en aandacht, ambachtelijk gebrand. Want alleen met een speciale slow-roastmethode komen die koffiebonen het best tot hun recht.

Interesse? Vraag dan nu een proefpakket aan

Maak een keuze uit onze koffiesoorten en probeer het zelf. Want proeven is weten!

Ontdek onze heerlijke smaken

Shop nu in onze online webshop: